8 DE GENER 2019: L’ICAB recull l’experiència de dones advocades amb més de 50 anys de col·legiació (VÍDEO)

Dins de la campanya ‘Advocacia Barcelonina, #talentfemení, s’ha enregistrat un vídeo en què dones advocades col·legiades de l’ICAB rememoren les seves experiències professionals a través d’una entrevista dirigida.

Quatre companyes advocades de l’ICAB, Alegria Borràs, Montserrat Serrallonga, Clara Jori i Carmen Défoin -totes elles amb més de 50 anys de col·legiació- expliquen en quin moment de la seva vida van decidir que volien ser advocades; quines vivències recorden de la seva etapa universitària i com imaginen l’exercici de l’Advocacia en el futur.

Aquesta acció, que es fa pública el 8 de gener de 2019, dóna resposta a la fita 12 del Pla d’Igualtat de l’ICAB, que fomenta la celebració d’actes i campanyes en defensa de la igualtat de gènere.

Vídeos com aquest fan possible la visualització del talent femení de les professionals advocades que han obert camí en el món del Dret. La presència de dones professionals és major any rere any, i cada cop hi ha més dones que homes que es titulen a les Facultats.